Fejekosten Ejendomsservice2017-10-26T16:28:16+00:00

Project Description

Kundereference – Fejekosten Ejendomsservice

Fejekosten Ejendomsservice har været kunde hos Schaumburg Bendtsen siden maj 2013. Schaumburg Bendtsen (SB) varetager hele regnskabsfunktionen og udfører bogføring, fakturering, debitorrykning, lønkørsel, betaling af regninger, afstemning af konti, momsafregning samt udfærdigelse af balance og statistikker på månedsbasis. Alt foretages i e-conomic, hvor alle bilag indscannes og ligger elektronisk.

Claus Olsen, som er adm. direktør i Fejekosten Ejendomsservice udtaler om samarbejdet: ”Vi havde et andet regnskabsfirma før Schaumburg Bendtsen, som vi ikke var helt tilfredse med. Derfor flyttede vi først bogføring og lønkørsel til SB, og da det forløb rigtig godt, har vi nu flyttet hele regnskabsfunktionen til SB. Det er vi meget tilfredse med. Vi synes, at de er kompetente, de kender regelsættet og man føler sig i trygge hænder samtidig med, at vi har opnået besparelser. Hvis jeg skulle rate SB på en scala fra 1-5 er det en klar 5’er på deres leverancer og en flot 4’er på deres service.”

Fejekosten Ejendomsservice blev etableret med Claus Olsen som adm. direktør i 1997. Firmaet leverer vicevært-, gård- og haveservice samt snerydning i ejer- og andelsboligforeninger i København.

Fejekosten.dk