Tandklinik Egebæksvej2017-10-26T16:22:44+00:00

Project Description

Reference – Tandklinik Egebæksvej

Meriam Galai, som er ejer af tandklinikken Egebæksvej, har været kunde hos Schaumburg Bendtsen siden hun købte tandklinikken i 2011. Schaumburg Bendtsen (SB) varetager hele Meriam Galais regnskabsfunktion, som består i bogføring, afstemning af bank, månedsregnskab, lønsumsafgiftsregnskab, årsregnskab og udvidet selvangivelse. Der bogføres i regnskabsprogrammet Dentalsuite. Derforuden laver SB lønafregning til to klinikassistenter, indhenter refusion vedr. flexansættelse og yder løbende rådgivning.

Meriam Galai er meget tilfreds med samarbejdet og udtaler: ”Klaus Schaumburg har været med helt fra starten og hjulpet mig i gang med min klinik i forhold til registrering, CVR nr. indhentning mv. Jeg fik Klaus anbefalet, og da han kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle samarbejde. Klaus kommer her en dag om måneden og klarer alle regnskabsopgaver, og hvis personalet har lønrelaterede spørgsmål, er der altid en fagperson til at svare, ligesom han holder øje med ny lovgivning på området. Det betyder utrolig meget for mig i mit arbejdsliv, at jeg ved, at der er styr på økonomien, at alt er i orden og at jeg ikke pludselig får en stor efterskat eller lignende. Skulle jeg selv varetage opgaverne ville det måske tage mig 30 timer om måneden, hvor Klaus typisk bruger 5-10 timer. Faktisk tror jeg, at jeg er den mest tilfredse kunde, man kan få.”

Tandklinikken Egebæksvej blev overtaget af Meriam Galai i juni 2011 og er en hyggelig tandklinik, hvor det personlige forhold til patienterne vægtes højt. Meriam Galai er uddannet på Århus Tandlægeskole i 2004.

tandklinikken-egebaeksvej.dk