Tandlæger

Vi er specialister i bogføring for tandlæger. Vi foretager bogføringen i Dental Suite. Det foregår her fra kontoret, hvor vi har serveradgang til klinikken. Bilag kan enten sendes til os eller uploades elektronisk til en delt dropboxmappe.

Ved at outsource bogføringen til os, i stedet for at lave den selv på klinikken, kan vi normalt løfte kvaliteten i bogføringen. Vi leverer en elektronisk mappe til revisor årligt med årsafstemninger og dokumenterede balanceposter. Dette gør samlet set revisor i stand til nemt at opstille årsrapporten og skulle gerne resultere i en mindre revisorregning.

Vi bogfører bilagene, afstemmer banken, kører løn, indberetter aconto lønsum og leverer en afstemt månedsbalance til dig som tandlæge.

Månedsbalancen er et supplement til de omsætningsstatistikker, som du typisk holder øje med i Dental Suite. Saldobalancen giver yderligere overblikket over udgifterne og bundlinien og er et værdifuldt styringsværktøj. Vi leverer også løbende rådgivning omkring regnskab og løn.

Hos os får du en fast bogholder, som er ansvarlig for dit regnskab og samtidig din kontaktperson her. Vi sørger for en tæt og hurtig kommunikation, så du føler at bogholderen er en del af dit hold.

Kontakt os for at få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig. Ring 86201336.