Neuromarketing specialist Jesper Koch

Jesper Koch har i egenskab af foredragsholder, forfatter og rådgiver været kunde hos Schaumburg Bendtsen siden juli 2013. Schaumburg Bendtsen (SB) varetager den løbende bogføring, momsregnskab, årsregnskab og den udvidede selvangivelse.

Jesper Koch udtaler om samarbejdet: ”Noget af det jeg lærer mine egne kunder er, at de skal holde fokus på og beskæftige sig med det, de er bedst til. Derfor var det også naturligt for mig at vælge en ekstern partner til at varetage mit bogholderi. Jeg havde kig på 5-6 firmaer i lokalområdet, men ud fra SB’s hjemmeside og min mavefornemmelse efter en kort dialog med dem, valgte jeg SB. Det har jeg ikke fortrudt. Hvis jeg selv skulle have varetaget opgaverne ville det højst sandsynligt have taget dobbelt så lang tid, og jeg ville blive i dårligt humør af det. Nu kan jeg derimod bruge tiden på mit firma, på salg og markedsføring og på at udvikle nye foredrag mv. Det giver meget mere mening.”

Jesper Koch er specialist i personlig branding, uddannet psykolog og forfatter til bogen ”På kanten af kaos”. Jesper holder foredrag, bootcamps og yder professionel rådgivning.