Loading...
Medarbejdere2017-10-26T16:05:02+00:00

Vores medarbejdere

Schaumburg Bendtsen regnskabsvirksomhed

Klaus Schaumburg

Adm. Direktør
Partner
Cand.merc.

Klaus Schaumburg er medstifter af firmaet og har mere end 10 års erfaring indenfor området. Klaus står for nye kunder og skaber relationer gennem netværk. Klaus står som senior regnskabsansvarlig for indkøring af nye kunder med opsætning af effektive bogføringsrutiner og IT.  Klaus er superbruger i e-conomic og har stor forståelse indenfor både bogføring og regnskabsmæssige problemstillinger. Klaus har egen kundeportefølje som han servicerer ude hos kunderne og in-house.

Schaumburg Bendtsen Regnskabsvirksomhed

Jan Bendtsen

Vicedirektør
Partner
Kundeansvarlig 

Jan er medstifter af firmaet og ansvarlig for vores interne IT. Han trækker på over 30 års erfaring med økonomi og administration. Han er vores lønspecialist og har også erfaring med norsk løn. Jan er senior regnskabsansvarlig og har sin egen portefølje af kunder, som han servicerer. Jan arbejder med forskellige regnskabsprogrammer og er vores ekspert i Microsoft C5.

Schaumburg Bendtsen Regnskabsvirksomhed

Frank Qvist

Økonomidirektør
Partner
 

Frank er vores interne økonomichef. Han er senior regnskabsansvarlig og har sin egen kundeporteføjle. Han har +10 års erfaring indenfor bogføring og regnskab. Frank er ligeledes superbruger i e-conomic. Frank arbejder on-line fra sit hjemmekontor i København, hvor han betjener kunder både i København og Aarhus.

Schaumburg Bendtsen Regnskabsvirksomhed

Kitza Boisen

Regnskabsansvarlig

Kitza er vores interne receptionist i firmaet. Hun laver bogførings- og regnskabsarbejde for en række kunder. Det spænder fra full-service kunder, hvor hun står for alle funktioner i bogholderiet til opgaver for selvstændige , hvor der udarbejdes momsregnskaber mv.

Schaumburg Bendtsen Regnskabsvirksomhed

Inger Lise Sørensen

Bogholder

Inger Lise er bogholder i firmaet og har mange års erfaring inden for området. Hun assisterer med udførelse af bogføringsopgaver for forskellige kunder.

Kontakt os og hør mere!