Tandlæger

Skræddersyet regnskab og bogføring for din tandlægeklinik

Vi er specialister i bogføring for tandlæger. Vi foretager bogføringen i E-conomic. Du fortsætter med at bruge Dentalsuite, som du plejer. Vi importerer patient omsætning og indbetalinger månedligt fra Dentalsuite til e-conomic. Alle udgifter bogføres direkte i e-conomic. Efter betaling af regninger i banken, sendes regningerne til e-conomic på mail. Papirkvitteringer scannes med e-conomic APP på telefon og/eller tablet. 

Vi bruger e-conomic, da dette regnskabsprogram overholder den nye bogføringslovs krav til digital opbevaring af bilaget sammen med bogføringsposten. Ved brug af e-conomic kan vi effektivisere dit bogholderi med brug af automatisering, kontorrobotter og APPs, der kan give dig værdi.

Vi kan også tilbyde en full-service løsning, hvor vi bogfører patientindbetalinger, administrerer din e-boks og lægger dine godkendte regninger til betaling i banken med upload fra e-conomic. 

Arbejdet foregår fra vores kontor. Kommunikation foregår på mail og telefon. Vi kan derfor servicere klinikker i hele landet. Samarbejdet er fleksibelt og tilpasses løbende til dine behov.  

Ved at outsource bogføringen til os, i stedet for at lave den selv på klinikken, kan vi normalt løfte kvaliteten i bogføringen. Vi leverer en elektronisk mappe til revisor årligt med årsafstemninger og dokumenterede balanceposter. Dette gør samlet set revisor i stand til nemt at opstille årsrapporten og skulle gerne resultere i en mindre revisorregning.

Vi bogfører bilagene, afstemmer banken, kører løn, indberetter aconto lønsum og leverer en afstemt månedsbalance til dig som tandlæge.

Månedsbalancen er et supplement til de omsætningsstatistikker, som du typisk holder øje med i Dental Suite. Saldobalancen giver yderligere overblikket over udgifterne og bundlinien og er et værdifuldt styringsværktøj. Vi leverer også løbende rådgivning omkring regnskab og løn.

Hos os får du en fast regnskabskonsulent, som er ansvarlig for dit regnskab og samtidig din kontaktperson her. Vi sørger for en tæt og hurtig kommunikation, så du føler at bogholderen er en del af dit hold.

Kontakt os for at få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for dig. Ring 86201336.

Udpluk af vores partnere

Vi har hjulpet mange virksomheder med automatisering og effektivisering af deres bogholderi og anvender løsninger fra bl.a. følgende partnere.