Mød vores team

Schaumburg Regnskab er en moderne bogholderivirksomhed beliggende i Århus. Schaumburg Regnskab har lavet bogholderi siden 2006.  Vi har derigennem opbygget en del viden og erfaring indenfor vores område. Vi er samtidig fuldt med tiden og har omfavnet den udvikling, der har været på vores område hvad angår digitalisering. Derfor kalder vi os en moderne bogholderivirksomhed.

De fleste af vores kunder ligger i stor-Århus. Men vi har også en del kunder i København. Vi udfører arbejdet fra kontoret i regnskabsprogrammet e-conomic med elektroniske bilag. Vores regnskabskonsulenter i firmaet har hver deres faste kunder, som de servicerer. Vi sætter en dyd i at være kundens regnskabskonsulent. Det indbefatter hurtige svartider og at vi lægger os i selen for at være til rådighed, når kunden har brug for det.

Missionen om at være de bedste regnskabskonsulenter

Vi vil være din virksomheds regnskabskonsulent, der med et tæt samarbejde og skræddersyede digitale løsninger giver dig opdaterede regnskabstal til at styre din virksomhed.

Vores mission er at være virksomhedens bogholder med et højt niveau af samarbejde og kommunikation.

At udnytte muligheder for digitalisering til at skabe værdi for både kunden og for os. Endvidere ønsker vi løbende at bidrage med opdaterede regnskabstal til virksomhedens økonomiske styring samt rådgivning indenfor vores område.

KLAUS SCHAUMBURG

Medstifter, Adm. Direktør
ks@rvsb.dk
Tel: 69 13 51 71

KITZA BOISEN

Regnskabskonsulent
kb@rvsb.dk
Tel: 69 13 51 73

JOHN IVERSEN

Regnskabskonsulent

NATALIA KNUDSEN

Regnskabskonsulent
nk@rvsb.dk
Tel: 69 13 51 75

HENRIK KROGH NIELSEN

Regnskabskonsulent
hkn@rvsb.dk
Tel: 69177169

MARTIN LEBECH

Regnskabsassistent
ml@rvsb.dk
Tel: 30200887

ISABELLA LAURSEN

Regnskabsassistent
il@rvsb.dk
Tel: 86 20 13 36
Schaumburg regnskabs lokation og kontor