Ydelser

Ydelser

Vi er et full service bureau, der kan tilbyde at udføre alle opgaver indenfor bogføring og regnskab. Vi løser de opgaver, du vælger at outsource til os.

Vores services kan omfatte kundefakturering og kunderykning, bogføring af leverandørregninger og regningsbetaling, lønkørsel, moms, månedsrapportering samt forberedelse af regnskabet til revisor. 

Her er en gennemgang af vores kerneydelser

Bogføring

Bogføring

Bogføring er en profession, som vi sætter en ære i at gøre med et højt fagligt niveau. Der er regler omkring moms og skat, som vi løbende holder os opdaterede omkring. Vi arbejder med automatiserede løsninger, hvor informationerne på bilagene aflæses hvilket betyder, at vi samtidig har en høj effektivitet. Det giver god mening at lægge denne funktion ud af huset, hvis man som firma ikke er stor nok til at have sin egen regnskabsafdeling. Kontakt os på 86 20 13 36 og få et uforpligtende tilbud.
Momsregnskab

Momsregnskab

Der er mange regler indenfor området moms. Det gælder indenfor områder som personaleudgifter, repræsentationsudgifter og firmabiler. Endvidere bliver de løbende ændret. Vi holder os opdaterede med denne viden. Momsregnskabet udarbejdes som en integreret del af vores samarbejde omkring dit regnskab og du kan trygt overlade momsregnskabet til os. Kontakt os på 86 20 13 36 for få en uforpligtende samtale omkring outsourcing af dit bogholderi.
Årsregnskab

Årsregnskab

Vi samarbejder med din revisor. Når tiden nærmer sig for årsregnskabet, udarbejder vi en elektronisk mappe til revisor med årsafstemninger og dokumentation. Dette gør det nemt for revisor at udarbejde årsrapporten for dit selskab og skulle gerne give dig en mindre regning fra revisoren. Har du et enkeltmandsfirma, kan vi tilbyde at udarbejde dit årsregnskab og udvidede selvangivelse. Vi kan altså tilbyde dig en fuld løsning her, hvor du bruger os til både bogføringen samt årsafslutningen.
Løn

Løn

Vi laver løn i Danløn og Dataløn. Der er vores erfaring, at den model der fungerer bedst for de fleste virksomheder er at udarbejde et løngrundlag, som sendes til os. Vi vil herefter indtaste lønnen hos et af disse 2 lønbureauer.

Der er mange regler forbundet med løn. Både ved ferieafholdelse, sygdom og fratrædelser. Endvidere skal man have ekstra viden, når der skal laves lønkorrektioner. Der er ingen grund til at man som kunde skal forsøge at sætte sig ind i alle disse lønforhold og regler. Det er god værdi i at lægge denne funktion ud af huset. Vi har lavet løn i mange år og har en stor in-house viden på dette område.

Løn laver vi som en del af samarbejdet omkring dit regnskab. Kontakt os på 86 20 13 36 for at høre nærmere.

Udpluk af vores partnere

Vi har hjulpet mange virksomheder med automatisering og effektivisering af deres bogholderi og anvender løsninger fra bl.a. følgende partnere.