Kundecases

Tandlaege2
Tandlæger

Tandlægeklinik Egebæksvej

Meriam Galai, som er ejer af tandklinikken Egebæksvej, har været kunde hos Schaumburg Regnskab siden hun købte tandklinikken i 2011. Schaumburg Regnskab varetager Meriam Galais regnskabsfunktion, som består i bogføring, afstemning af bank , indberetning af aconto lønsum og månedsregnskab. Der bogføres i regnskabsprogrammet Dentalsuite. Derforuden laver SR lønkørsel og

Læs mere »
B2b
KUNDECASE

B2B VIRKSOMHED, DER LEVERER MÆRKNINGSUDSTYR TIL FORSKELLIGE INDUSTRIER

Virksomheden bruger e-conomic i en stor del af deres processer. De anvender endvidere Rackbeat lagerstyringsprogram. I Rackbeat laves tilbudsgivning, ordrer og kundefakturering. På leverandørsiden laves i Rackbeat varebestilling, ordremodtagelse og registrering af leverandørfakturaer. Der er fuld synkronisering til e-conomic.  Vores opgave er bogføring,  uploade regninger til betaling i banken, afstemme bank og levere månedsrapportering. Til månedsrapportering anvender vi også report123 til grafisk fremstilling af tallene. Endvidere kører vi løn i Danløn. Kunden har PLEO medarbejderkort.  Vi hjælper med ad hoc opgaver og rådgivning, samt gør regnskabet klar til revisor årligt. 

Distilleri
KUNDECASE

GIN DESTILLERI

Kunden fremstiller specialgin, som sælges gennem webshop, arrangementer og B2B. Webshop er integreret ind i e-conomic. Der anvendes Rackbeat lagerstyring. Udgiftsbilag indscannes til e-conomic, hvor vi står for bogføring og afstemning af bank. Vi kører løn i Danløn. Kunden har PLEO medarbejderkort. Vi leverer perioderegnskaber og forbereder regnskab til revisor årligt.

Pexels-cedric-fauntleroy-4266933 1 (2)
KUNDECASE

KÆBEKIRUG

Vi arbejder for en større kæbekirug i København. Klinikken anvender Dental Suite. Vi står for bogføring af patientindbetalinger i Dentalsuite. Udgiftsbilag sendes til e-conomic, hvor vi bogfører dem og afstemmer bank. Samtidig importerer vi patientomsætningen månedligt fra Dentalsuite til e-conomic og leverer rapportering månedligt i e-conomic. Endvidere kører vi løn til klinikken i Danløn. Klinikken bruger PLEO medarbejderkort.

Laege
KUNDECASE

SPECIALLÆGE

Vi har opsat en løsning, hvor lægen indsender bilagene elektronisk til e-conomic. Endvidere har vi instrueret lægen i at fakturere selv i e-conomic. Vi tager os af udgiftsbilagene, afstemning af bank og momsregnskab. Årligt gør vi regnskabet klar til revisor.

Advokat
KUNDECASE

ADVOKAT - HOLDINGSELSKAB

Advokaten sender bilagene elektronisk ind til e-conomic og står for regningsbetaling. Vi kører løn i Danløn månedligt og bogfører advokatens bilag periodisk. Årligt forbereder vi årsregnskabet til revisor.