Tandlægeklinik Egebæksvej

Meriam Galai, som er ejer af tandklinikken Egebæksvej, har været kunde hos Schaumburg Regnskab siden hun købte tandklinikken i 2011. Schaumburg Regnskab varetager Meriam Galais regnskabsfunktion, som består i bogføring, afstemning af bank , indberetning af aconto lønsum og månedsregnskab. Der bogføres i regnskabsprogrammet Dentalsuite. Derforuden laver SR lønkørsel og yder løbende rådgivning.

Meriam Galai er meget tilfreds med samarbejdet og udtaler: ”Klaus Schaumburg har været med helt fra starten og hjulpet mig i gang med min klinik….”. ”Klaus kommer her en dag om måneden og klarer alle regnskabsopgaver, og hvis personalet har lønrelaterede spørgsmål, er der altid en fagperson til at svare, ligesom han holder øje med ny lovgivning på området”.

Med hensyn til outsourcing af bogholderiet siger Meriam : ”Min tid er bedre brugt inde ved tandlægestolen. Jeg har kun én klinikassistent og hendes tid er bedre frigjort til mig og mine patienter og til receptionen”.

Om økonomirapportering udtaler Meriam .” Månedsbalancen giver et fint overblik over klinikkens økonomi. Det er rart, at man måned for måned har et løbende overblik over sin økonomi, så der ikke er nogle udgiftsposter, der løber løbsk”.

Tandklinikken Egebæksvej blev overtaget af Meriam Galai i juni 2011 og er en hyggelig tandklinik, hvor det personlige forhold til patienterne vægtes højt. Meriam Galai er uddannet på Århus Tandlægeskole i 2004.